Řidička narazila do zabezpečovacího zařízení na železničním přejezdu - FOTKY

21.11.2022 9:25

V neděli 20. listopadu došlo v 18:16 na železničním přejezdu v Chodové Plané k dopravní nehodě. Automobil havaroval do zabezpečovacího zařízení. 

Hasiči Planá u Mariánských Lázní
Hasiči Planá u Mariánských LázníHasiči Planá u Mariánských Lázní2Hasiči Planá u Mariánských Lázní1HZSPK (1)HZSPK (2)

“Vyjeli jsme k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla do závory železničního přejezdu. Při našem příjezdu již na místě byla Zdravotnická záchranná služba a ošetřovala jednu zraněnou osobu. Na místě jsme provedli protipožární opatření, zabezpečení místa nehody a řídili jsme provoz,” uvedla jednotka sboru dobrovolných hasičů města Planá u Mariánských Lázní s tím, že malému účastníkovi nehody hasiči věnovali plyšovou hračku, aby snížili jeho stres z prožité situace.

Po dobu zásahu byl také zastaven železniční provoz. “Na místě zasahovala také jednotka HZS Tachov a následně si celý zásah přebrala jednotka HZS SŽ Cheb,” doplnili informaci hasiči. 

Zraněnou řidičku odvezla záchranná služba do nemocnice. “Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala ženu ročník 1992 s lehkým zraněním do Stodské nemocnice,” uvedla Andrea Divišová, mluvčí záchranné služby.

 Foto HZSPK, Hasiči Planá u Mariánských Lázní

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24