Silnice v regionu ovládly nehody! Do terénu museli i hasiči - FOTKY

15.06.2016 8:37

Hned u několika nehod museli během úterý zasahovat složky IZS včetně hasičů. Příčiny nehod jsou stále v šetření. Podívejte se na fotky!

14.6.2016 (PM 13.50) DN OA přivaděč Litice
14.6.2016 (PM 12.30) DN 3x OA Starý Plzenec14.6.2016 (PJ 16.46) DN DA Podhůří14.6.2016 (PM 13.50) DN OA přivaděč Litice

Složky integrovaného záchranného systému musely během úterý vyjet hned k několika nehodám. V terénu byla jak záchranka, tak hasiči i policie. Příčiny nehod jsou stále v šetření.

K nehodě došlo v úterý mimo jiné na dálničním přivaděči k dálnici D5 před exitem na Litice. "Osobní auto vyjelo z vozovky do příkopu, kde se převrátilo na střechu. V době příjezdu jednotky z PS Plzeň Střed o zraněného řidiče pečovala ZZS. Hasiči zajistili místo nehody ustavením techniky a výstražnými kužely, provedli protipožární opatření a zasypali únik ropných produktů. Po zaměření nehody Policií ČR a odtažení havarovaného vozidla hasiči vozovku douklidili," řekla k nehodě mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

K vážné nehodě došlo také ve Starém Plzenci v Bezručově ulici. Tam se střetla hned tři osobní auta. "Osobní auto narazilo do dvou aut, která stála zaparkovaná v těšné blízkosti krajnice, a do betonového sloupu elektrického vedení. Sloup následně padl přes vozovku. Velitel zásahu si na místo povolal pohotovost ČEZ. Hasiči se věnovali zraněnému řidiči a po příjezdu ZZS dále spolupracovali při jeho ošetření a transportu do sanitky. Na likvidaci uniklého oleje hasiči spotřebovali zhruba 20 kilogramů sorbentu," dodává mluvčí hasičů.

K vážné nehodě následně došlo také u Nepomuku na jižním Plzeňsku. Podrobnosti k této nehodě najdete zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24