QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Skupinu ČEZ nadchnul virtuální projekt studenta Západočeské univerzity

21.11.2012 10:37

V soutěži Cool brigáda v ČEZ se umístil Ondřej Plojhar, který tak výborně reprezentoval Západočeskou univerzitu.

Ondřej Plojhar se stal třetím nejlepším „virtuálním pracantem“ a nyní ho čeká lákavá možnost perspektivní letní brigády v ČEZ a jistě také velmi zajímavá zkušenost. Do soutěže Cool brigáda se přihlásilo celkem 4 845 lidí, z nichž do dalšího kola prošlo 3 480 talentovaných projektantů. 61% uživatelů bylo ve věkovém rozmezí 18 až 25 let.

Soutěž probíhala od 10. září do 19. října a mezi veřejnost prosákla především skrze komunikační síť facebook. Soutěžící celý projekt hodnotí jako zábavnou i neobvyklou zkušenost. Unikátní bylo podle nich grafické provedení a také obsahová náplň.

Nadšený byl ze soutěže i Ondřej Plojhar: „Na facebooku sleduji stránku Práce v ČEZ, a když vyšla novinka o hře, neváhal jsem a ihned se zaregistroval. Chtěl jsem si ověřit své znalosti, protože jsem studentem Fakulty elektrotechnické se zaměřením na jaderné elektrárny. Své budoucí pracovní uplatnění vidím také v JE Temelín. “ Má jasno i v tom, co od letní brigády očekává: „Doufám, že se detailně seznámím s chodem společnosti ČEZ, získám kontakty a přiučím se věcem, které budou přínosem do mého profesionálního života.“

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24