QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Soutěž QAPu zná posledního výherce denní ceny! Hrajete s námi o hlavní cenu iPhone a iPad

21.02.2023 12:12     03.03.2023 12:12

Soutěž o iPhone a iPad odstartovala v pondělí 20. února. Každý den jsme losovali jednoho výherce. Soutěž se blíží do finále!

jablko foto na vymenu

Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň pořádají velkou soutěž o iPhone a iPad. Po celou dobu soutěže od 21. 02. 2023 do 03. 03. 2023 budou každý všední den (mimo soboty a neděle) losováni výherci denní ceny.

V úterý 21. února proběhlo první losování! První denní cenu, tedy poukaz na 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, získala soutěžící SOFIE UNGROVÁ.

Ve středu 22. února jsme vylosovali dalšího výherce. Denní cenu poukaz na 200 Kč získává RENÁTA HNÍZDILOVÁ.

Ve čtvrtek 23. února přála štěstěna KRISTÝNĚ KANTOŘÍKOVÉ. Kristýna také získala poukaz na 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o.

Posledním výhercem minulého týdne byl RUDOLF ŽAHOUN. Rudolf byl vylosován v pátek 24. února a získal poukaz na 200 Kč.

Prvním výhercem tohoto týdne se stává ISABELA IGERSKÁ. Los přidělil poukaz na 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. Isabele v pondělí 27. února.

V úterý 28. února byla vylosována MARIE KOTVANOVÁ. Marie získává poukaz na 200 Kč do EXPRESS SERVIS a stále je ve hře o hlavní ceny iPhone a iPad!

První březnový den přinesl dalšího výherce. Ve středu 1. března byl vylosován VLADIMÍR HUDÁČEK. Jak využije svůj poukaz na 200 Kč v EXPRESS SERVISu je jen a jen na něm.

Ve čtvrtek 2. března byla vylosována LADA WAGNEROVÁ. I na Ladu čeká poukaz na na 200 Kč!

Los nadělil v pátek 3. března výhru PAVLOVI AUBRECHTOVI. Pavel je tak posledním vítězem denní ceny, který získává 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o.

K výhře všem gratulujeme!

POZOR! Poslední soutěžní jablko můžeš odevzdat do pátku 3. března 2023 do 17:00 hodin!

 

Seznam výherců poukazu 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni:

SOFIE UNGROVÁ

RENÁTA HNÍZDILOVÁ

KRISTÝNA KANTOŘÍKOVÁ

RUDOLF ŽAHOUN

ISABELA IGERSKÁ

MARIE KOTVANOVÁ

VLADIMÍR HUDÁČEK

LADA WAGNEROVÁ

PAVEL AUBRECHT

 

Chceš taky s námi hrát o hlavní cenu iPhone nebo iPad?

Ještě dnes můžeš nakousnout jablko do tvaru loga APPLE a s tímto jablkem se zaregistrovat do soutěže v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4.

Hlavní cenu vybere porota, která posoudí všechna nakousnutá jablka. Ten, kdo nejlépe jablko nakousne, vyhraje mobilní telefon Apple iPhone SE (2022).

Tím ale nekončíme. Ve hře je i Apple iPad 10,2", který získá jeden vylosovaný šťastlivec ze všech zaregistrovaných soutěžících.

Děkujeme, že do toho jdete s námi! Držíme palce!

Kompletní informace a pravidla soutěže najdeš zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24