Stodská nemocnice dočasně přerušuje provoz porodnice

17.10.2022 9:34

Rodičky, které měly od 13. října v plánu přivést na svět svého potomka ve Stodské nemocnici, by se měly obrátit na ostatní nemocnice v okolí. Stodská porodnice je nucena dočasně omezit provoz.

Stodská nemocnice

„Z organizačních důvodů je Stodská nemocnice nucena dočasně omezit provoz porodnice. Přestává proto s platností od 13. října 18 hodin přijímat rodičky a od pondělí 17. října pozastaví i provoz porodních sálů. V plném rozsahu ho obnoví opět 7. listopadu ráno. Omezení se netýká gynekologické péče. V provozu budou i nadále všechny ambulance včetně těhotenské poradny, nadále se provádí gynekologická operativa plánovaná i akutní a plně funguje i gynekologická lůžková péče,“ uvádí Stodská nemocnice.

Stodská nemocnice doporučuje rodičkám obrátit se na nemocnice v okolí. „Ženám, které plánovaly v následujících dnech rodit právě ve Stodě, se omlouváme za komplikace. Doporučujeme jim obrátit se i dle dostupnosti z místa bydliště na Porodnici Domažlické nemocnice nebo na Porodnoci Klatovské nemocnice, případně na porodnice v Plzni - FN Plzeň a Mulačova nemocnice. Všechny okolní nemocnice jsou o omezení informovány," říká mluvčí Stodské nemoncice Jiří Kokoška.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24