QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teenager na motorce naboural do transporteru! Skončil v nemocnici - FOTKY

01.09.2016 14:23

Teprve 17letý motorkář přecenil své schopnosti, nezvládl řízení a v zatáčce to "napasoval" přímo do protijedoucího transporteru. Podívejte se na fotky z místa!

IMG_8257
IMG_8257IMG_8256IMG_8261

K vážné nehodě došlo poslední prázdninový den večer na Rokycansku. Na místo musela vyjíždět i záchranka, která mladého motorkáře přepravila do nemocnice.

Zatím to vypadá, že k nehodě došlo kvůli příliš vysoké rychlosti, kterou tennager na stroji nezvládl. "Včera před půl osmou večer vyjížděli rokycanští dopravní policisté k nehodě, ke které došlo mezi obcemi Dobřív a Hůrky. Sedmnáctiletý řidič na motocyklu tovární značky Yuki, který jel ve směru jízdy na Hůrky při projíždění pravotočivé zatáčky, nepřizpůsobil rychlost jízdy motocyklu, vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem tovární znčky Volkswagen Transporter," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Střet s autem odnesl mladík zraněním. "Následkem toho utrpěl mladý motocyklista zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Na vozidle a motocyklu byla způsobena škodu ve výši okolo 90 000 korun. Dechové zkoušky u účastníků dopravní nehody vyloučily přítomnost alkoholu," doplnila policejní mluvčí.

Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24