QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teploty půjdou o víkendu nahoru. Bude až 17 stupňů

05.11.2015 9:03

Teploty budou v příštích dnech stoupat celkem dost vysoko, v neděli by mohly být až okolo 17 stupňpů. Právě v neděli by se mohla objevit i slunečná obloha.

FOTO_QAP_CZ (3)

Mrazivá rána, která region zažil v posledních dnech, by se měla na čas opět rozloučit. Noční teploty v příštích dnech nebudou klesat pod bod mrazu, dokonce by se měly pohybovat i okolo 6 stupňů. Poměrně teplo bude i v odpoledních hodinách příštích dnů. Nejvýš by se teploty měly vyšplhat v neděli.

Ve čtvrtek bude obloačno až zataženo, ještě by se mohly vyskytovat mlhy nebo nízká oblačnost. Teploty se odpoledne dostanou nejvýš na 10 až 14 stupňů, při nízké oblačnosti jen kolem 6 stupňů. 

Pátek přinese zpočátku zataženou nebo oblačnou oblohu, opět místy s mlhami, postupně by ale mělo být i polojasno. Noční teploty budou mezi 6 a 2 stupni, odpolední se dostanou mezi 11 až 15.

Také v sobotu by mělo být poměrně dost teplo, nicméně sluníčka si moc neužijeme. Podle výhledů bude oblačno až zataženo, ojediněle i se slabým deštěm. V noci naměříme 7 až 3 stupně, odpoledne pak 11 až 15.

Neděle by měla být nejteplejším dnem v týdenním horizontu. Teploty se odpoledne budou pohybovat až okolo 17 stupňů. Navíc oblačnost se postupně vybere až na polojasno nebo skoro jasno. V noci budou teploty mezi 10 a 6 stupni.

V pondělí nás čeká jasno nebo polojasno, ráno i s mlhami. V průběhu dne bude navíc opět přibývat oblačnost a také přeháňky. Nejvyšší denní teploty budou mezi 11 a 15 stupni, nejnižší noční mezi 6 a 2 stupni.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky. Přechodně až polojasno. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 16 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24