QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V hladké mouce mohou být třísky. Které výrobky jsou nebezpečné?

21.04.2022 7:27

Hladká mouka je v české kuchyni hojně používaná. Společnost GoodMills Česko ale varuje všechny zákazníky, že některé jejich produkty mohou být nebezpečné.

mouka

Společnost GoodMills Česko s. r. o., se rozhodla z preventivních důvodů stáhnout z trhu část produkce výrobku Babiččina volba – pšeničná mouka hladká T530 (balení 1 kg). Důvodem je možnost, že by některá balení mouky mohla obsahovat malé úlomky dřeva.

Stažení se týká všech balení tohoto výrobku z šarží označených DMT 31.3., 4.4. a 6.4. 2023 ve mlýně Litoměřice. Výrobek byl v prodeji pouze v obchodních řetězcích Albert, Globus a Billa. Ve všech prodejních místech byly již dotčené výrobky staženy z prodeje. Ostatní výrobní šarže nejsou touto událostí dotčeny.

recall-vysvetleni-001

Spotřebitelům, kteří si zakoupili výrobky s některým z výše uvedeným číslem šarže vyrobené ve mlýně Litoměřice, společnost doporučuje, aby tyto výrobky bez pečlivé kontroly či prosetí nekonzumovali a kontaktovali tým péče o zákazníky na emailu recall@goodmills.cz nebo na telefonním čísle 800 226 688.

Foto: Goodmills

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24