QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni měla předpremiéru Princezna zakletá v čase, doplnila ji autogramiáda tvůrců - FOTKY

07.11.2022 13:27

Druhý díl pohádky Princezna zakletá v čase míří do kin. Ještě přes uvedením měla předpremiéru v Plzni, u které nechyběli ani tvůrci. QAP byl u toho!

Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (20)
Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (20)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (17)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (16)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (18)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (19)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (1)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (3)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (4)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (5)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (6)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (7)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (8)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (9)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (10)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (11)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (12)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (13)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (14)Princezna zakletá v čase předpremiera QAP (15)

Předpremiéra pohádky Princezna zakletá v čase se konala v neděli 6. listopadu v plzeňském Cinestaru v OC Olympia v rámci probíhajícího 15. Mezinárodního filmového festivalu Juniorfest. Písně z této moderní pohádky zazpíval na předpremiéře známý dětský sbor Andílci.

Po promítání očekávaného pokračování úspěšné pohádky režiséra Petra Kubíka se konala ve foyer kina autogramiáda s tvůrci. Do Plzně přijela delegace k filmu - herec Jan Revai, Jakub Ouvín, scénárista Lukáš Daniel Pařík, výkonná producentka Kristýna Kamenická a kameraman Pavel Kopp, scenárista a režisér Petra Kubík.

Ještě před uvedením pohádky, která je zároveň soutěžním filmem Juniorfestu, zazpíval dětský sbor Andílci. Malé zpěvačky byly před samotným promítáním velmi natěšené. „Já se těším, já úplně nejvíc,“ překřikovaly se Izabelka, Lucinka Emička a další. „Já jsem se dívala na tu jedničku a bylo to úplně nejvíc. Super! Líbila se mi nejvíc princezna, korunka a šaty,“ prozradila 5letá Madlenka s tím, že se moc těší na druhý díl. Stejně se těšily i další holčičky ze sboru. Pětiletá Madlenka s Miou hned prozradily, jak byly v sobotu na výletě na hradu, kde také žil král s královnou.

Předpremiéru uvedl Štěpán Tuček, který je sám herec a znát ho můžete například z Divadla Karlštejn, Divadla Radka Brzobohatého nebo Divadla Dokola. „Držím se své profese herectví, ale letos jsem byl osloven, abych festival uváděl. Vloni jsem tu byl jako host s rodinnou komedií, kde jsem měl hlavní roli,“ vysvětlil Štěpán Tuček.

Poté co zazněly v podání Andílků písně Tam za řekou z prvního dílu pohádky a Cesta z bodláčí z druhého dílu, už mohla začít očekáváná předpremiéra. A tvůrci měli pravdu, když před uvedením říkali: „Takovou pohádku jste tady ještě neviděli“.

Premiéra pohádky Princezna zakletá v čase se koná 17. listopadu. QAP.cz rozhodně doporučuje!

foto: Valerie Bučková QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24