QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Veletrh studentských organizací a zahraničních studií v Plzni

08.03.2011 12:37

Poznejte studentské organizace a informujte se o možnosti studia v zahraničí. Přijďte se podívat na Veletrh studentských organizací ve středu 9. března do atria Fakulty elektrotechnické.

1
642531

V rámci pořádaného Veletrhu studentských organizací a zahraničních studií budou mít příchozí studenti jedinečnou příležitost získat informace související nejen se zahraničními stážemi od pracovníků odboru Zahraničních vztahů a pozvaných hostů, případně studentů, kteří podobné stáže již absolvovali, ale dostanou příležitost zároveň blíže poznat studentské organizace působící v rámci univerzity.  

"Studenti mohou díky veletrhu nalézt pod jednou střechou informace, které by jinak museli hledat v celé řadě různých zdrojů. Prezentovat se bude celkem osm studentských organizací, ve kterých lze poznat spustu zajímavých lidí a trávit svůj čas smysluplně nad zajímavými projekty. Zároveň se veletrhu zúčastní zástupci několika subjektů poskytující informace o možnostech studia v zahraniční v čele s odborem Zahraniční vztahy, Fulbrightovou komisí, DAAD. Představen bude i zcela nový projekt Toastmasters Plzeň," uvedl Martin Šinal, člen Studentské komory AS ZČU.
Veletrhu se v neposlední řadě zúčastní také zahraniční studenti, kteří budou reprezentovat svoji zemi a to nejen pomocí určitého představení, ale také prostřednictvím tradičních i netradičních kulinářských specialit.

„Celý veletrh bude navíc provázet soutěž a prodej lístků na Studentský ples. Je na co se těšit!" dodává Martin Šinal. 

Chcete-li se dozvědět více o organizacích působících v rámci Západočeské univerzity, do nichž se můžete pochopitelně také zapojit, získat nové zkušenosti a obohatit si svůj životopis, nebo uvažujete-li o tom vycestovat a studovat nějaký čas v zahraničí, Veletrh studentských organizací a zahraničních studií bude probíhat ve středu 9. března v atriu Fakulty elektrotechnické ZČU v Univerzitní ulici č. 22 a to od 9 hodin do 16 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24