QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na železnici v regionu odstartují během září výluky

01.09.2016 8:59

Cestující vlaky se musí hned od začátku září připravit na komplikace kvůli výlukám. Ta první odstartuje hned první zářijový pátek, na ni naváže další výluka.

FOTO_QAP_CZ (30)

První z výluk začne už v pátek 2. září v 7:30, týkat se bude úseku Pňovany - Trpísty na trati Pňovany - Bezdružice. Výluka potrvá do 15. září  do 13:30. Za všechny vlaky pojede náhradní autobusová doprava podle výlukového jízdního řádu.

"Náhradní autobusová doprava pojede - u vlaků směrem do Pňovan - nejprve z Blahoust obce přes zastávku Blahousty do Trpíst a dále do Pňovan. Ze stanice Pňovany nejprve do stanice Trpísty a až následně obslouží zastávku Blahousty a pokračuje do Blahoust obce. Rovněž vlaky pojedou  v upravených časových polohách, které jsou rozdílné od pravidelného jízdního řádu," upozorňuje mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Hned ve čtvrtek 15. září na výluku navíc bezprostředně navazuje další, a to v úseku Trpísty – Bezdružice. Kompletní přehled výluk a s nimi související dopravní opatření je k dispozici na www.cd.cz/omezeniprovozu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT