QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Výlovy rybníků jsou v plném proudu! Dojde i na Drahotínský rybník

11.11.2014 8:10

Jediný výlov rybníka letos chystá Plzeň. Už o víkendu se bude lovit na Drahotínském rybníku a kilo ryb vyjde na 70 korun. Výlovy v regionu pokračují!

vylov_cerny rybnik u babylonu (7)

Výlovy jsou oblíbenou podzimní podívanou. Také v letošním roce jsou výlovy v plném proudu a dojde i na Plzeň. Už o víkendu město chystá výlov svého jediného rybníka, který leží mimo území Plzně. Výlov proběhne na Drahotínském rybníku u Druztové.

V Plzni letos výlovy rybníků v podstatě chybí. Město chystá jen jediný. Už o nadcházejícím víkendu se odehraje výlov Drahotínského rybníka, který proběhne v sobotu 15. listopadu od 9 hodin a kilo ryb vyjde na 70 korun.

"Letos neuvažujeme, že bychom nějaké výlovy prováděli na soustavě rybníků v Plzni. Bude jen výlov Drahotínského rybníka u Druztové," řekl QAPu Richard Havelka z úseku lesů, zeleně a vodního hospodářství Správy veřejného statku. Důvod je jednoduchý. "Je málo vody a nevěděli bychom, jestli nám rybníky dotečou."

Na svatého Martina, tedy 11. listopadu se výlov koná na rybníku Dvorec u Nepomuka a výlov hlásí ve stejný termín i Smolovský rybník na Domažlicku.

Výlovy rybníků v regionu:

12. listopadu - Borský rybník (Klatovské rybářství)

13. listopadu - Buksin (Klatovské rybářství)

17. listopadu - Baba (Klatovské rybářství)

17. listopadu - Kajetán (Klatovské rybářství)

17. listopadu - Vesní Kotouň (Klatovské rybářství)

19. listopadu - Muckov (Klatovské rybářství)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24