Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Z Panenské ulice v Tachově zmizí výmoly, komunikace se dočká opravy

10.01.2024 14:39

Řidiči v Tachově se už delší dobu potýkají s výmoly na silnici v ulici Panenská. Tomu bude brzy konec.

Panenská Tachov_0124_město Tachov

Tachovští po opravě volají už delší dobu. Řešená komunikace je ve správě Plzeňského kraje, vedení města Tachov proto muselo o opravě jednat se Správou a údržbou silnic Plzeňského kraje.

„Situaci komplikuje havarijní stav vodovodního zařízení v komunikaci, proto je nutná koordinace firem Vodárny a kanalizace a Správy a údržby silnic. Jakákoliv provizorní oprava v tomto místě má pouze velmi omezenou životnost. Vodárny a kanalizace čekají na dodání teplé asfaltové směsi, bez které opravu nelze provést. Všechny strany se snaží o to, aby oprava proběhla pokud možno do konce tohoto týdne,“ uvedlo vedení města Tachov na začátku tohoto týdne.

Nyní vše spěje ke zdárnému konci. „Ve čtvrtek 11. ledna bude od 10:00 probíhat oprava výmolu na světelné křižovatce v Tachově, ul. Panenská. Po dobu opravy bude provoz regulován hlídkou strážníků městské policie,“ uvedlo vedení města Tachov.

Radnice také upozorňuje na to, že po opravě bude v místě provoz omezen dopravním značením na nezbytně nutnou dobu. Předpokládaná doba omezení je do 15:00.

Foto město Tachov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte