Zloděje nezastaví vůbec nic, v Klatovech okradli záchranáře!

04.01.2014 13:07

V Klatovech se zloději vloupali do skladu Vodní záchranné služby Českého červeného kříže a napáchaly statisícové škody. Po pachateli už policisté intenzivně pátrají!

Cvičení Vodní záchranné služby na Velkém boleveckém rybníku.

Doslova šokující zpráva přišla z Klatov. Policisté se znovu přesvědčili o tom, že zloděje neodradí vůbec nic. Neváhají okrást dokonce ani záchranáře, kteří kolikrát nasazují své vlastní životy, jen aby pomohli ostatním.  V Klatovech se zloději vloupali do skladovacích prostor Místní skupiny Vodní záchranné služby Českého červeného kříže a napáchaly statisícové škody, celý případ už převzali policisté...

,,Neznámí pachatelé odcizili motor Johnson 9,9 HP, motor Johnson 30 HP, dva házecí pytlíky, dvě ochranné přilby na vodu, dvě záchranné vesty Hiko a dvě pádla. Dále neodborným odmontováním (odstřižením) řízení motoru poškodili ovládání člunu. Vodní záchranné službě způsobili škodu předběžným odhadem za 215.600 Kč," informoval QAP Pavel Barák, velitel záchranného odřadu VZS PK.

Pachatelé se do objektu dostali tak, že rozbili okno a vypáčili mříže. Navíc celý lup odvezli dodávkou, která patří jednomu ze členů MS VZS ČČK Klatovy. Po pachateli nebo pachatelích už policisté samozřejmě pátrají.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24