QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Od ranních hodin se bourá. Hasiči zasahují po celém Plzeňském kraji – FOTKY

05.12.2022 8:40     05.12.2022 10:57

Všechny záchranné složky vyrážely do terénu v pondělí 5. prosince už v brzkých ranních hodinách. Bourá se po celém kraji.

DN_PK_1222_HZSPK (4)

V brzkých ranních hodinách vyjížděli hasiči k nehodě na Tachovsku. „Dnes den začal trochu bouravě. V 4:17 havarovalo nedaleko hraničního přechodu Pavlův Studenec jedno osobní auto. Skončilo mimo vozovku. Jednu zraněnou osobu jsme předali Zdravotnické záchranné službě,“ informoval Petr Poncar, mluvčí hasičů. „Záchranáři ošetřili muže ročník 1963 a s lehčími zraněními byl transportován do Stodské nemocnice," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Vozidlo mimo komunikaci skončilo i na jižním Plzeňsku. „K další dopravní nehodě došlo v 5:54 mezi Horušany a Merklínem. V místě nehody také opustilo vozidlo komunikaci. Je na střeše ve škarpě,“ informuje mluvčí. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Zranění si vyžádala i nehoda na Klatovsku. „V 7:02 došlo k dopravní nehodě v obci Ostřetice směr Klatovy. Jedná se o srážku dvou osobních vozidel, provedli jsme protipožární opatření a řídíme dopravu,“ uvedl Petr Poncar s tím, že jedna osoba skončila v péči Zdravotnické záchranné služby. „Žena ročník 1964 s lehčími zraněními transportována do Klatovské nemocnice," dodala mluvčí záchranné služby.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24