QAP a Express Servis připravují velkou soutěž o iPhone a iPad!

05.02.2023 18:45

Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň pro vás připravily soutěž. Velká soutěž o IPhone a IPad vypukne již brzy!

uz brzy iphone 1080_1080 px

Hlavní cenou bude mobilní telefon Apple iPhone SE (2022), dále Apple iPad 10,2" a ve hře budou i poukázky do Express Servisu.

Sledujte QAP.cz, už brzy to vypukne. A právě na QAPu se dozvíte, co musíte udělat, aby byl nový iPhone nebo iPad váš!

QAP.cz si vybral jako spolupořadatele soutěže Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň. Proč? Je to jednoduché.

Když chcete v Plzni opravit iPhone, iPad, udělat servis na notebooku, koupit nové sklo na mobil, jdete sem. A když chcete v Plzni koupit nový iPhone, iPad, notebook a přitom odborně a dobře poradit, jdete také sem - do prodejny Express Servis v ulici Bedřicha Smetany v Plzni.

Jsou tu milí kluci, kteří mobilům i počítačům opravdu rozumí. Říká se tomu profesionálové s mnohaletou zkušeností. Udělají vám tady servis notebooků všech značek. Personál je přátelský, dají vám dva roky záruku na produkty, a to i firmám a podnikatelům.

Víte, že v Express Servisu už opravili více jak 20 000 zařízení? Také mají stovky kladných referencí od zákazníků. Dělají pro ně dokonce i věrnostní programy, Apple nebo MS Excel školení ušité na míru a vykupují Apple produkty za výhodné ceny.

Tak to je přesně ten důvod, proč se Express Servis stal spolupořadatelem soutěže!

A vy nezapomeňte už brzy to vypukne! Sledujte QAP, dozvíte se víc!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24