Trus hlodavců i pavučiny! Inspekce uzavřela část pizzerie v Domažlicích - FOTKY

08.01.2023 13:40

Ve skladu pizzerie Mamma Mia v Domažlicích zjistili inspektoři ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce výskyt myšího trusu a zanedbaný úklid. Celá restaurace ovšem uzavřena nebyla.

Pizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPI
Pizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPIPizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPI1Pizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPI2Pizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPI3Pizzerie v DOomažlicích_uzavření_SZPI4

Inspektoři se na základě zjištěných skutečností rozhodli uzavřít pouze sklad potravin. Provozovna jako taková může i nadále pokračovat v činnosti. "Státní zemědělská a potravinářská inspekce provedla úřední kontrolu v pizzerii Mamma Mia, náměstí Míru 128, Domažlice. Naši inspektoři ve skladových prostorách provozovny zjistili výskyt trusu drobných hlodavců či zanedbaný úklid. S ohledem na zanedbané hygienické podmínky jsme kontrolované osobě uložili částečný zákaz užívání prostor vztahující se na sklad potravin," uvedla SZPI.

 Částečný zákaz užívání prostor se týká skladu potravin pod přípravnou pizzy, ve kterém se opakovaně vyskytoval trus drobných hlodavců. Na místě byl zjištěn také zanedbaný úklid včetně pavučin.

Foto SZPI

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24