QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj v Rokycanech odcizil i kliku od dveří. Zřejmě pro štěstí

05.09.2022 12:10

Neznámý pachatel řádil ke konci minulého týdne v jednom z bytových domů v Rokycanech. S sebou si zloděj odnesl neobvyklý lup. Policisté po něm pátrají.

IMG_1879

Policisté přijali oznámení o vloupání do společných prostor v bytovém domě v Rokycanech. Lupič svou kořist hledal na balkonech. „Doposud neznámý pachatel v blíže nezjištěné době během minulého pátku či soboty vešel do společných prostor bytového domu a poté přistoupil k zamčeným balkonovým dveřím mezi prvním a druhým patrem bytovky. Násilím poškodil zámek a jeho krytku, čímž si zjednal přístup na balkon a vstoupil na něj. Balkonové prostory si prohlédl, ale nic z nich neodcizil. Stejným způsobem, kdy opět poškodil zámek, vstoupil i na balkon mezi třetím a čtvrtým patrem. Zde odcizil jeden pár dámských bot a jedny bílé ponožky. S sebou odnesl i kliku od balkonu, uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Policie po pachateli pátrá. „Celková hodnota odcizených věcí byla vyčíslena na 550 korun. Policisté po příjezdu na místo provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody v jednočinném souběhu s trestným činem krádež,“ dodala mluvčí policie.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT