QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie už od srpna pátrá po ženě, která se vyhýbá vězení. Neviděli jste ji?

19.01.2023 7:24

Na hledanou ženu vydal Okresní soud Plzeň – město dvakrát příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestný čin krádež a trestný čin zanedbání povinné výživy. Žena je vedena v celostátním pátrání.

Jandová Kateřina1

„Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po jednatřicetileté ženě, trvale bytem Benešova třída 295, Nýřany, což je budova městského úřadu, po které je vyhlášeno celostátní pátrání. Na jmenovanou vydal Okresní soud Plzeň – město dvakrát příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestný čin krádež a trestný čin zanedbání povinné výživy. Příkazy byly vydány v srpnu loňského roku,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Hledaná však doposud do výkonu trestu nenastoupila, nezdržuje se na žádné soudu známé adrese a nástupu do vězení se vyhýbá. Dle policie by se mohla žena pohybovat po celém Plzeňském kraji.

Hledaná žena je hubené postavy, měří 165 až 170 centimetrů, má hnědé odbarvené středně dlouhé vlasy a zelené oči. Popis aktuálního oblečení není znám.

Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

JANDOVÁ KATEŘINA

hledaná žena

Datum narození 23.8.1991

Pátrání vyhlášeno 23.8.2022

Bydliště - okres PLZEŇ - VENKOV

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 165 až 170 cm

Zdánlivé stáří 30 až 33 let


Popis osoby

POSTAVA hubená

BARVA VLASŮ hnědé BARVA VLASŮ obarvené

TVAR VLASŮ vlnité

BARVA OČÍ zelená

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24