QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

27.07.2024 9:21

V Žatecké ulici v Kralovicích se střetla dvě vozidla

Na místě jsou složky IZS

Finále Plzeň láká na zajímavá jména, dorazí Plodková, Adamczyk či Moravec

24.09.2023 8:00

Filmový festival zaměřený na české snímky. Šestidenní národní přehlídka filmové, dokumentární, televizní, internetové a studentské tvorby právě v těchto dnech probíhá v Plzni.

Finále Plzeň_Finále Plzeň

Slavnostního zahájení 36. ročníku filmového festivalu Finále Plzeň se kromě ředitelky festivalu Evy Veruňkové Košařové a umělecké ředitelky Lenky Tyrpákové zúčastnili primátor města Plzně Roman Zarzycký, hejtman Plzeňského kraje Rudof Špoták a radní města Plzně Eliška Bartáková.

Zahajovacím filmem byl snímek režiséra Matěje Chlupáčka Úsvit s Eliškou Křenkovou v hlavní roli. Oba jmenovaní se zúčastnili početné delegace, která přijela do Měšťanské besedy v Plzni projekci uvést.

V pondělí se mohou návštěvníci těšit na snímky Brutální vedro, Všechno dobře dopadne či v posledních dnech a týdnech velmi oblíbený a sledovaný film ONEMANSHOW: The Movie.

Festival láká návštěvníky i na zajímavá jména hostů. V neděli dorazí například Ondřej Moravec, Marek Adamczyk či Tomáš Havlínek, v pondělí pak Vojtěch Vodochodský, Judit Pecháček, Ivan Pecháček či Dan Svátek.

Foto Finále Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT