Mapy malované dětmi pro děti - FOTKY

07.12.2022 7:35

Setkali jste se už někdy s mapou, která v sobě skrývá víc, než jen základ, kterým je tvořená? S mapou, která projde rukama profesionálních malířů, ale i těch nejlepších malířů na světě - dětí? S produktem tak originálním, že ho není možné zaměnit s žádným jiným? Tak tohle přesně nabízejí Ručně malované mapy na které jste už určitě narazili. Tyto mapy jsou tak rozšířené, že má každý region svojí vlastní.

Výstřižek
DSC_9147cyklomapa_obalka_Jizni_PlzenskoDSC_8376DSC_8367DSC_8378DSC_8383DSC_8384DSC_8390DSC_8443-montage1DSC_8392DSC_9141DSC_9142DSC_9143DSC_9144DSC_9146DSC_8449_cyklomapa-montáž_finalVýstřižek

Nejnovější právě běžící mapou je cyklomapa Jižní Plzeňsko dětem. Její výjimečnost tvoří spoluautorství dětí z uměleckých a základních škol, které celému dílu dodávají pestrost a barevnost. Malované mapy nabízejí nesčetné množství tipů k jedinečným výletům.

Proč cyklomapa Jižní Plzeňsko?

Jedná se o region obklopený malebnými vesničkami s bohatou přírodou, která přináší pocit uklidnění a vybízí k cykloturistice a k prozkoumání doposud neznámých míst. Můžete zavítat například na zámek Nebílovy, kde se každý rok koná Nebílovské divadlo nebo se nechat pohltit krásou Vstišských kamenných spirál, které umí harmonizovat nejen krajinu, ale i Vás samotné. Záleží na Vás, kam Vaše kroky zamíří.

K Vašemu rozhodování Vám pomůže právě tato cyklomapa, do které děti zakreslily všechna nejzajímavější a nejkrásnější místa Jižního Plzeňska svým uměleckým pohledem.

A kdo se může do mapy zapojit a proč?

Malovat může úplně každé dítě, protože v každém z nich se ukrývá kreativita. Nejdůležitější zůstává samotná dětská radost z podílení se na projektu formou malovaných obrázků. Mapa tak zajistí během výletů zábavu nejen Vašim dětem, ale i Vám samotným, protože uvidíte nadšení svých malých ratolestí. A co více si během rodinných výletů přát.

Zapojit se mohou i obce a města z regionů

Při tvorbách map nám pomáhají starostové města a obcí, díky nimž mohou děti malovat nádherné obrázky a stát se spoluautory těchto krásných map a ukázat svojí tvorbu všem ostatním. Mapy se nacházejí v přírodě na velkoformátových tabulích, kde ukazují lidem cíl, kam vyrazit, a zároveň je děti můžou mít u sebe doma v podobě skládané mapy," popisuje autorka myšlenky Blanka Imramovská.

Malované mapy jsou pro svojí pestrost a přitažlivost velmi oblíbené, proto často malujeme mapy i dle přání zákazníka. Naše mapy tvořené na míru můžete potkat na několika českých zámcích, ve městech, ale i třeba v zoogických zahradách," dodává Blanka Imramovská.

Tak pokud Vás zaujala přímo naše tvorba a chtěli byste se stát partnerem tohoto zajímavého projektu neváhejte kontaktovat naši Regionální projektovou manažerku této oblasti Mgr. Magdalenu Tomáškovou na telefonním čísle +420 775 608 203, nebo na e-mailové adrese: tomaskova@cbs-cesko.cz, kde Vám ráda sdělí podrobnosti.

Foto CBS Nakladatelství

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24