QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

VOŠ Plzeň umožní nahlédnout do svých laboratoří. Bude se konat Den otevřených dveří

18.01.2023 9:29

Vyšší odborná škola zdravotnická, managementu a veřejnosprávních studií pořádá Den otevřených dveří. Zájemcům o studiu umožní nahlédnout i do odborných učeben a laboratoří.

VOŠ Plzeň ilustrační

Ve čtvrtek 26. ledna bude možné od 10 do 16 hodin nahlédnout pod pokličku Vyšší odborné školy zdravotnické, managementu a veřejnosprávních studií v Plzni (VOŠ). Budoucím studentům se naskytne příležitost prozkoumat celou školu. „Zájemci o studium si budou moci prohlédnout například knihovnu se studovnou, všechny odborné učebny i laboratoře a získat podrobné informace o studiu a vzdělávacích programech. K dispozici budou ukázky z praktické výuky a k nahlédnutí závěrečné práce našich úspěšných absolventů,“ říká Vendula Janková z VOŠ Plzeň.

O budoucí studenty se na půdě školy postarají vedoucí jednotlivých oborů, pedagogové, ale i sami studenti, kteří budou po škole provázet. „Otevřeno bude hlavní pracoviště školy v Ledecké 35 v Plzni na Lochotíně (pro zájemce o obory Bezpečnost obyvatelstva, Cestovní ruch, Diplomovaný oční optik, Diplomovaný zubní technik, Management sportovních aktivit, Sociální práce, Systémový administrátor IT a Veřejná správa) a také školní pracoviště oboru dentální hygiena na náměstí Generála Píky 27 v budově Galerie Slovany (pro zájemce o obor Diplomovaná dentální hygienistka),“ upřesňuje Vendula Janková.

Foto VOŠ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24