QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

05.12.2025 20:55

05.12.2025 18:20

Zemřel moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký

Bylo mu 55 let

Vaření

Zapomeňte na složité kynutí: houbová omáčka a knedlík do hrnku 27.09.2025 19:37

Chcete si připravit tradiční českou klasiku rychle a bez zbytečné námahy? Vyzkoušejte houbovou omáčku s hrnkovým knedlíkem, který je nadýchaný a zvládne ho opravdu každý. 

Sněz, co můžeš! Restaurace Roští chystá letní hostinu s hvězdami kuchyně 08.08.2025 17:03

Milovníci dobrého jídla zbystřete! Ve středu 13. srpna se v oblíbené restauraci Roští v Křimicích uskuteční výjimečná gastronomická akce s názvem All you can eat – sněz, co můžeš! Připravte se na čtyři hodiny neomezené konzumace toho nejlepšího jídla!

Třešňové potěšení s vůní cappuccina, dopřejte si kousek léta na talíři 30.06.2025 15:33

Právě nastává sezóna čerstvých třešní, které dokonale osvěží každý dezert. Cappuccinový dort s třešněmi je kombinací krémové chuti kávy a svěží sladkosti ovoce. Připravte si s námi recept, který potěší milovníky lehkých a lahodných dezertů. 

Upečte bábovku a podpořte pěstouny v Plzeňském kraji 28.05.2025 12:34

V sobotu 31. května se můžete zapojit do Bábovkového dne a spolu s Plzeňským krajem podpořit pěstouny. Jak? Stačí upéct nebo jinak vytvořit bábovku a sdílet ji na sociálních sítích. Máme pro vás i pár tipů na recepty.

Nevíte, co si dát ke kafíčku? Vyzkoušejte smetanové řezy s jahodami 26.05.2025 14:49

Jahody pomalu dozrávají a nastává ten pravý čas dopřát si něco sladkého a svěžího. Smetanové řezy s jahodami jsou ideálním dezertem ke kávě. Jsou lehké, jemné a plné chuti jara. Připravte si je podle oblíbeného receptu od foodblogerky Andrey Motlíkové.

Máte doma hromadu vajec z koledy? Vyzkoušejte tři jednoduché recepty 22.04.2025 19:34

Velikonoce jsou za námi, ale co s vykoledovanými vejci? Než je začnete rozdávat sousedům, zkuste z nich vykouzlit něco dobrého. Máme pro vás tři osvědčené recepty, které vám pomohou proměnit velikonoční nadílku ve skvělé jídlo. Recepty jsou od foodblogerky Andrey Motlíkové.

Květák třikrát jinak. Přinášíme tipy na jarní recepty 27.03.2025 15:38

Květák není jen o klasických "smažených květácích", ale může se stát i hvězdou vašich jarních pokrmů. Zkuste ho připravit těmito třemi originálními způsoby. Recepty jsou od foodblogerky Andrey Motlíkové.

Jak nejlépe začít chladný den? Přinášíme tipy na snídaně, které zahřejí 13.01.2025 15:54

Když je venku chladno, tělo i duše potřebují teplý start do nového dne. Připravili jsme pro vás výběr snídaní, které vás zahřejí, dodají energii a přitom potěší chuťové buňky. Od hřejivých kaší až po vydatné slané pokrmy – inspirujte se!

Vařením proti depresi? Věděli jste, že jídlo může přinést do života pohodu a radost? 27.01.2025 16:08

Jídlo jako způsob sebepéče? Ano! Stále častěji se zapomíná na to, jak důležité je nejen to, co jíme, ale i jak k jídlu přistupujeme. Napadlo vás někdy, že vaření může být skvělým nástrojem pro zlepšení psychické pohody a sebepéče? Jaké pokrmy mohou pozitivně ovlivnit naši náladu? Čtěte v článku.

Inspirace na jarní recepty. Lehké a svěží večeře, které si zamilujete 09.03.2025 8:49

Jaro je tady a s ním přichází i chuť na lehčí, svěžejší jídla. Po zimních těžkých pokrmech přichází čas na čerstvé suroviny, bylinky a barevné zeleniny, které si můžete vychutnat při rychlé a zdravé večeři. V tomto článku vám přinášíme několik ozkoušených jarních receptů, které jsou ideální pro odlehčenou a svěží večerní stravu. Jeden z nich pochází od foodblogerky Andrey Motlíkové.