15.10.2025 16:53
15.10.2025 10:10
Viktoria Plzeň má nového kouče! Tým povede Martin Hyský
15.10.2025 9:34
Spuštění online pohotovosti v kraji se odkládá. Jeden z uchazečů napadl výběrové řízení
Vaření




V sobotu 31. května se můžete zapojit do Bábovkového dne a spolu s Plzeňským krajem podpořit pěstouny. Jak? Stačí upéct nebo jinak vytvořit bábovku a sdílet ji na sociálních sítích. Máme pro vás i pár tipů na recepty.
Jahody pomalu dozrávají a nastává ten pravý čas dopřát si něco sladkého a svěžího. Smetanové řezy s jahodami jsou ideálním dezertem ke kávě. Jsou lehké, jemné a plné chuti jara. Připravte si je podle oblíbeného receptu od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Velikonoce jsou za námi, ale co s vykoledovanými vejci? Než je začnete rozdávat sousedům, zkuste z nich vykouzlit něco dobrého. Máme pro vás tři osvědčené recepty, které vám pomohou proměnit velikonoční nadílku ve skvělé jídlo. Recepty jsou od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Květák není jen o klasických "smažených květácích", ale může se stát i hvězdou vašich jarních pokrmů. Zkuste ho připravit těmito třemi originálními způsoby. Recepty jsou od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Jaro je tady a s ním přichází i chuť na lehčí, svěžejší jídla. Po zimních těžkých pokrmech přichází čas na čerstvé suroviny, bylinky a barevné zeleniny, které si můžete vychutnat při rychlé a zdravé večeři. V tomto článku vám přinášíme několik ozkoušených jarních receptů, které jsou ideální pro odlehčenou a svěží večerní stravu. Jeden z nich pochází od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Jídlo jako způsob sebepéče? Ano! Stále častěji se zapomíná na to, jak důležité je nejen to, co jíme, ale i jak k jídlu přistupujeme. Napadlo vás někdy, že vaření může být skvělým nástrojem pro zlepšení psychické pohody a sebepéče? Jaké pokrmy mohou pozitivně ovlivnit naši náladu? Čtěte v článku.
Když je venku chladno, tělo i duše potřebují teplý start do nového dne. Připravili jsme pro vás výběr snídaní, které vás zahřejí, dodají energii a přitom potěší chuťové buňky. Od hřejivých kaší až po vydatné slané pokrmy – inspirujte se!
V mrazivém počasí je na zahřátí nejlepší pořádná polévka. Foodblogerka Andrea Motlíková servíruje tentokrát skutečně hodně "vymazlený" recept...
Hledáte inspiraci na víkendový moučník? Zkuste dvoubarevný dezert s tvarohovým krémem. Zvládne to i méně zkušená hospodyňka...
Milovníci hub si přijdou na své, houby rostou. Ale co s nimi? Tradiční houbovka nebo smaženice už vás neláká? Zkuste něco jiného, vynikající houbové recepty pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.