QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série uzavírek v Plzni nekončí! Od pondělí přibydou další

08.08.2019 8:05

Metropoli Plzeňského kraje čekají další opravy a rekonstrukce, které s sebou přinesou uzavírky silnic! Bohatý seznam uzavřených komunikací se tak rozroste o další!

FOTO_QAP_CZ (2)

Plzeň potkají další plánované uzavírky komunikací. Podívejte se na seznam nových dopravních uzavírek, který začíná od pondělí 12. srpna!

Koperníkova ulice

Z důvodu výstavby horkovodního rozvodu od 12. srpna do 22. září 2019.

12. srpna až 25. srpna - omezení mimo BUS, zásobování a vozidla stavby v úseku Tylova, Nerudova

18. srpna - úplná uzavírka pro veškerou dopravu

26. srpna až 1. září - úplná uzavírka části komunikace ul. Plachého

2. září až 22. září – realizace horkovodního rozvodu "Plachého – Koperníkova" – přechodná úprava provozu umístěným dopravním značením

Objízdná trasa pro úplnou uzavírku místní komunikace Koperníkova je stanovena ulicemi: Hálkova – Korandova - Tylova.

Karlovarská ulice

V termínu od 17. srpna do 30. srpna proběhne repanelizace koleje tramvajové trati v úseku od zastávky „Pod Záhorskem“ k mostu generála Pattona ve směru do centra.
Stavba zabere jeden přilehlý jízdní pruh a průjezd tramvají bude veden po jedné koleji na světelný signál.

Centrum města

V termínu od 25. srpna do 30. srpna proběhne natáčení pořadu Star Dance v prostoru křižovatky ulic Dominikánská x Veleslavínova.
Bude uzavírka přilehlých ulic z důvodu stání techniky v době od 8 do 20 hodin.

Křižovatka ulic Sady 5. května a Rooseveltova

Od Rychtářky příjezd na náměstí Republiky přes ulici Rooseweltova, k poště do Sadů Pětatřicátníků přes Sady 5. května budou obě ulice obousměrné.

Ve dnech od 16. do 17. srpna bude za plného provozu frézovaná křižovatka ulic Sady 5. Května a Rooseveltova, doprava bude řízena poučenými pracovníky stavby.

Dále je plánovaná úplná uzavírka křižovatky ulic Sady 5. května a Rooseveltova v době od 31. srpna do 1. září, kde proběhne oprava povrchu křižovatky.

Dobřanská ulice

V době od 8. září od 8:00 hod. do 9. září do 19:00 hod. proběhne úplná uzavírka komunikace z důvodu opravy železničního přejezdu P882 Valcha.

"Policisté žádají všechny řidiče a účastníky silničního provozu, aby se za volantem obrněli notnou dávkou trpělivosti, respektovali daná dopravní značení a vyhnuli se tak případným komplikacím," říká policejní mluvčí Veronika Hokrová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24