QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bodová série plzeňských hokejistů končí! Dynamo uspělo díky Říčkovi

20.12.2022 20:34

Plzeňskou kabinu trápí vlna nachlazení, a tak trenéři museli improvizovat při skládání sestavy. Domácím se v zápase s Pardubicemi nepovedlo vstřelit ani jednu trefu, hosté byli úspěšní hned dvakrát.

Plzeň_Pardubice_201222_HC

Pardubice vyhrály ve 29. kole extraligy v Plzni 2:0, úspěšným střelcem byl po dvou brankách Robert Říčka. „Věděli jsme, že Pardubice je velice silný tým, o reprezentační přestávce jsme se na ně připravovali. Chtěli jsme mít dobrý vstup do utkání, toužili jsme dát první branku, avšak to se nám nepovedlo. Šance jsme ale měli. Škoda, že jsme nevyužili trestné střílení. Ve druhé třetině rozhodlo, že jsme neproměnili dlouhou přesilovou hru, hráli jsme celkově šest minut v početní výhodě. Poté se hra začala více převážet na hostující stranu. Ve třetí třetině jsme to ještě zkoušeli, opět jsme měli šance, bohužel gól se nám vstřelit nepovedlo. Můžeme jen pogratulovat soupeři," uvedl po zápase plzeňský trenér.

Před Vánoci se ještě Plzeň představí na Spartě, mezi svátky pak doma přivítá v derby Karlovy Vary a v posledním zápase roku 2022 zase brněnskou Kometu.

Branky a nahrávky: 5. Říčka (Cienciala, Hyka), 37. Říčka (Cienciala, Hyka).

Průběh utkání: 0:0, 0:2.

Foto: HC Škoda Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24