QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti mají za sebou třetí letní kemp, na Dýšině patří dětem i podzim! FOTKY

27.08.2014 16:50

V golfovém areálu proběhl v pořadí III. dětský letní kemp a pro velký úspěch se chystají dětské kurzy také na podzim. Nenechte si ujít ani Den otevřených dveří nebo bazar dětského golfového vybavení!

golfdeti4
golfdeti11golfdetigolfdeti1golfdeti2golfdeti3golfdeti4golfdeti5golfdeti6golfdeti7golfdeti8golfdeti9golfdeti10

Golfový areál v Dýšině má pro letošek za sebou prázdninové kempy pro děti. V pořadí III. dětský letní kemp proběhl předposlední srpnový týden a děti si opět užily pořádnou porci zábavy i sportu.

,,Za téměř podzimního počasí se na kempu snažilo 30 účastníků zdokonalit svoji hru, a to jak na akademii par 3, tak na velkém hřišti. Nechyběl ani tradiční noční turnaj, který vyhrála Barča Steinerová. Skvělý zážitek pro všechny děti byl i Hole in one Terezky Siegerové na čtvrté jamce akademie. Páteční Texas scramble a následné předání cen byl zakončením celého letního cyklu kempů. Všechny děti si opět odnesly krásné ceny a doufejme, že i chuť do podzimních tréninků, které vypuknou od druhého týdne v září," hodnotí uplynulý dětský kemp trenér Jan Mergl. Více fotografií z III. dětského letního kempu najdete zde.

Také podzim bude patřit v golfovém areálu na Dýšině dětem!

Pokud si chcete vyzkoušet, jak se golf hraje nebo poznat zdejší areál, potom si určitě nenechte ujít Den otevřených dveří, který proběhne pro žáky plzeňských základních škol ve čtvrtek 4. září. Stačí si vzít pohodlné sportovní oblečení a obuv. Více info zde.

Pokud vás hra zaujme, potom můžete zkusit i podzimní dětské kurzy. Začínají v září a jsou určené nejen pokročilým golfistům, ale také úplným začátečníkům. Zapůjčení golfového vybavení je zahrnuto v ceně kurzu, která se odvíjí od intenzity výuky a pohybuje se od 1 000 korun na měsíc. odrobnosti k dětským kurzům zde.

A když vás golf natolik pohltí, že zatoužíte po vlastní výzbroji a nebo jí třeba jen chcete obnovit, potom můžete dorazit na BAZAR DĚTSKÉHO GOLFOVÉHO VYBAVENÍ v týdnu od 8.-14. září do prostor recepce Golf Parku Plzeň. Více info zde.

FOTO:Golf Park Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24