QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golf Park žije turnaji, chystá se předposlední Dýšinská žabička

10.09.2015 19:25

V Golf Parku Plzeň Dýšina se blíží do finále série dámských turnajů Ladies´Tuesdays a chystá se další kolo oblíbené Dýinské žabičky.
 

Mistrovství klubu Golf park (1)

V Golf Parku Plzeň na Dýšině to žije turnaji. Klub je plánuje až do listopadu. Teď se chystá další kolo oblíbeného turnaje Dýšinská žabička.

Dámské úterky....

Do finále jdou na Dýšině ženské turnaje Ladies´ Tuesdays. Na začátku září proběhlo předposlední kolo oblíbené dámské tour.  Nejlepší výkon předvedla Jana Rozlivková, která uhrála 47 stabelfordových bodů a na její score kartě se objevily 3 birdie, 7 bogey a osmkrát uhrála na jamce par! Výsledky najdete na stránkách klubu.

Klubový turnaj Dýšinská žabička....

20. září se na Dýšině chystá předposlední kolo oblíbeného turnaje Dýšinská žabička. 4. kolo tohoto klubového turnaje bylo odehráno na konci srpna. "Účastnilo se jej 94 hráčů, kteří za extrémních letních teplot zdolali náročné 18. jamkové hřiště," prozradila QAPu Markéta Tupá z Golf Parku Plzeň. Výsledky a další info po 4. kole najdete na stránkách klubu. Závěrečné finálové kolo se bude hrát 10. října.

V Golf Parku ale chystají ještě další turnaje. Například na počátku října Mistrovství klubu ve hře na rány (3. - 4. října), finále Senior tour (5. října) a závěrečný Svatomartinský turnaj se připravuje na 8. listopadu.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT