QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfisté slavili v Měšťanské besedě, proběhl Golfový ples

18.02.2013 17:14

3. Společný Golfový ples se konal v sobotu 16. února v plzeňské Měšťanské besedě. Tradičně proběhlo i vyhodnocení nejlepších golfistů sezony.

ples0015
ples0006ples0010ples0015ples0020ples0021ples0023ples0024ples0027

V sobotu 16. února se v Mešťanské Besedě v Plzni uskutečnil v pořadí již 3. Společný Golfový Ples, který každoročně pořádá Golf Klub Plzeň – Dýšina a 1. Slovanský Golfový Klub. Hlavní myšlenkou této akce je zhodnocení uplynulé golfové sezóny, vyhlášení nejlepších golfistů obou klubů a v neposlední řadě zábava.

Na celý večer byl připraven bohatý program. Večerem provázel oblíbený moderátor Libor Bouček, který je již od počátku s touto akcí spjat. Úvodní slova a zahájení celé akce se ujal Jan Hlaváček, prezident Golf Klubu Plzeň – Dýšina. K tanci hrál až do půlnoci plzeňský orchestr Dance Band, který patří mezi jeden z nejlepších v Plzni a tanečníci jejich výkon ohodnotili na závěr velkým potleskem. Účastníci plesu měli možnost shlédnout v průběhu večera dvě vystoupení taneční skupiny STORM BALLET.

Hlavním bodem programu bylo vyhlašování nejlepších golfistů obou klubů. V klubové sérii „Dýšinská žabička“ byli nejlepší ve svých kategoriích Ivo Vaicenbacher, Štěpánka Mottlová a Miroslava Ráčková, kteří si jako vítěznou trofej odnášeli z pódia originální skleněnou žabičku.

Následovalo vyhlašování dámské úterní série turnajů a tentokrát skleněnou trofej ve tvaru květiny obdržely Jitka Boháčová a Jaroslava Fejtová. „Tato originální trofej určitě zaujme u nás doma speciální místo,“ okomentovala předávání Jitka Boháčová. Ocenění Mistra a mistryně obou golfových klubů byla finálová tečka vyhlašování – za Golf Klub Plzeň – Dýšina si trofeje odnesli Eva Koželuhová a Michal Čepelák, za 1. Slovanský Golfový Klub Daniela Knaizlová a Jiří Blažek. „Předání trofejí mistrům klubu je pro mě vždy velkou poctou,“ uvedl při dekorování nejlepších golfistů Jan Hlaváček.

O půlnoci proběhlo losování o hlavní cenu losovací soutěže, což byl týdenní pobyt v Turecku v hotelu Riu Kaya Palazzo od cestovní kanceláře Snail Travel.   Půlnoční štafetu následně převzal známý pražský DJ Martin Hrdinka, který bavil tanečníky největšími hity 80. a 90. let do pozdních ranních hodin. Golfový večer se vyvedl a milovníci golfu se už teď těší na příští ples.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24