Golfisté v Hořehledech zahajují sezónu!

06.03.2014 13:27

Teplé počasí a mírná zima uspíší zahájení sezóny na řadě sportovišť v regionu. Poměrně brzy zahajuje sezónu také golfový areál v Hořehledech u Spáleného Poříčí.

horehledy_022

Zatímco lyžařské areály už s notnou dávkou zklamání uzavírají provozy, vyznavači klasicky jarních a letních sportů začínají nedočkavostí jásat. Mírná zima a teplé počasí už lákají k sportování v různých areálech, vidět už jsou in- line bruslaři, cyklisté a teď už mohou zahájit sezónu i golfisté.

Sezónu už se chystá v těchto dnech zahájit PilsnerGolf Resort Hořehledy u Spáleného Poříčí. "Hřiště je ve velmi dobré kondici, všechny plochy máme již posekány, greeny nahnojeny a krásně se zelenají," láká resort k prvním golfovým zážitkům.

"Všem golfu chtivým nadšencům připomínáme, že hořehledské hřiště otevírá své brány již tuto sobotu 8. března. Příliš neváhejte s rezervací, volných flightů kvapem ubývá. Driving range s novým mincovníkem otevíráme ve čtvrtek 6. března. Hřiště i tréninkové plochy budou otevřeny vždy od 8:00 do setmění," zní informace PilsnerGolf resortu Hořehledy.

Začátek sezóny je nicméně znát a areál tak návštěvníky vyzývá k opatrnosti a šetrnosti. "Musíme mít na paměti, že je teprve začátek března a tráva ještě není schopna kvalitní regenerace. Vlivem stavebních úprav a čištění několika remízků jsou na hřišti nezatravněné plochy, které budou označeny jako půdy v opravě. V dohledné době je osejeme a budeme je intenzivně zavlažovat, aby se na nich dalo co nejdříve hrát. Proto prosíme i v těchto místech dbát zvýšené opatrnosti," informuje areál.

FOTO: PilsnerGolf Resort Hořehledy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24