Golfový resort v Hořehledech připravuje na sezónu 2013 novinky!

16.02.2013 11:03

Provozovatelé PilsnerGolf Resortu Hořehledy v zimě nezahálí a pro své návštěvníky chystají řadu novinek. Můžete se těšit na rekonstruovanou restauraci, nově upravené hřiště či na slevy pro seniory…

horehledy_022

Sněhová nadílka členům a návštěvníků golfového resortu v Hořehledech zatím neumožňuje využívat ke hře místní golfová hřiště. Provozovatelé ale nelení a pro své návštěvníky chystají řadu úprav a novinek pro sezónu 2013.

Těšit se můžete například na novou podobu zrekonstruované budovy restaurace. Pracuje se zde například na rozšíření ubytovacích kapacit resortu.

V sezóně 2013 hráče golfu přivítá ale i nově upravené hřiště. „Již je kompletně vyčištěn remízek vpravo před greenem č.7 i rozsáhlá houština před 8. greenem. V plánu je prosekání bývalé biozóny vpravo od greenu č. 3. V neposlední řadě budeme výrazně zrychlovat greeny – stroj již máme!,“ ujišťuje veřejnost manažer resortu Martin Kopčák.

Další novinku ocení především golfisté – senioři. Každý senior ve věku nad 65 let, který si pořídí členství v Golf Clubu Hořehledy, zaplatí v roce vstupu pouze 3000 koun! Odměněni budou i ti, kteří do clubu doporučí nováčka. „Každý stávající člen, kdo takového nového doporučí, získá na rok 2014 úlevu na ročním členském příspěvku ve výši 500 Kč,“ potvrzuje Kopčák.

Více informací o PilsnerGolf Resortu Hořehledy najdete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24