Golfpark Plzeň hostil tradiční Turnaj párů - FOTKY

30.08.2016 9:15

Golfpark Plzeň na Dýšině byl dějištěm dalšího tradičního turnaje. Ani horké počasí neodradilo nadšené golfové páry od velkého klání. Podívejte se na fotky!

turnaj-paru-3
turnaj-paru-3turnaj-paru-4turnaj-paru-8turnaj-paru-12turnaj-paru-14turnaj-paru-15turnaj-paru-16turnaj-paru-17

Oblíbený turnaj Texas Scramble for Couples proběhl na Dýšině o posledním prázdninovém víkendu. A i když počasí spíš lákalo k vodě a koupání, na hřišti se to hemžilo nadšenými fanoušky golfu.

O golfový turnaj určený pro páry je na Dýšině každý rok větší a větší zájem. Také letos byla účast hojná. Slavnostní večeře se nakonec účastnilo přes sedm desítek hostů. Tomu ovšem předcházelo velké golfové klání v teplotách, které překračovaly tropickou třicítku.

O nejlepší brutto výsledek se postarali nakonec čerství novomanželé Petra a Václav Čepelákovi, kteří zdolali hřiště 5 ran pod par.

Tradiční vložené soutěže ovládli na 8. jamce manželé Klausovi (nearest na druhou ránu) a na ostrovní jedenácté se nejlépe zadařilo Báře a Petrovi Hrubých. Bez ceny ale neodešla ani nejlepší žena (netto) a dokonce ani hráčka, které se při turnaji příliš nedařilo – o obě ceny se postaral Ivan Hlaváček.

Celkové výsledky Turnaje párů:

1. místo: Simona a Ivoš Vaicenbacherovi
2. místo: Daniela a Zdeněk Knaizlovi
3. místo:  Martina a Václav Apolínovi

Zdroj a foto: Golfpark Plzeň - na kompletní fotogalerii se můžete podívat zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24