QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Již tuto sobotu začíná Sportmanie Plzeň 2022!

17.08.2022 12:31

Kdy se přijdou hráči Viktorky pochlubit pohárem za vítězství ve Fortuna lize? Na co dalšího se můžete těšit? Kde parkovat? Naleznete v článku.

sportmanie foto QAP (40)

Největší sportovní akce odstartuje již tuto sobotu 20. srpna v nových prostorách Škoda sport parku na Slovanech a potrvá až do neděle 28. srpna. Sportmanie Plzeň 2022 nabídne návštěvníkům sportovní kluby, soutěže, zábavný program i autogramiádu sportovních hvězd. Celá akce bude zahájena v 17 hodin exhibicí ve freestyle cyklistice a skateboardu a pěnovou party!

Pro parkování návštěvníků bude vymezena obslužná komunikace nad vodárnou, parkoviště v areálu DEPO2015 a po oba víkendy Sportmanie i jeden jízdní pruh Malostranské ulice. Vzhledem k omezenému počtu parkovacích míst doporučují pořadatelé využít k dopravě na Sportmanii služby městské hromadné dopravy.

Sportmanie s sebou nese omezení na místech, kde bude probíhat. Vzhledem k přípravě akce bude ve středu 17. srpna od 15:30 hodin uzavřena in-line dráha a ve čtvrtek a v pátek 18. a 19. srpna bude Škoda sport park mimo provoz.

Na co se můžete těšit?

  • neděle 21. srpna - MČR v lukostřelbě a olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda
  • pondělí 22. srpna - účastníci olympiády v Pekingu lyžaři Tereza Nová a Luděk Šeller a bronzový medailista z olympiády 2000 v Sydney triatlonista Jan Řehula
  • úterý 23. srpna - čerstvý držitel Stanley Cupu z Colorada Pavel Francouz a stříbrná medailistka z olympiády v Londýně 2012 tenistka Andrea Sestini Hlaváčková
  • pátek 26. srpna - kouzelnická show Romana Budila (zároveň mistr ČR v běhu na 5000 m)
  • sobota 27. srpna - Barevný běh (pořádá Rozběháme Česko)
  • neděle 28. srpna - cyklistický závod pro děti i pro dospělé

V neděli 28. srpna bude od 13 hodin na Sportmanii k vidění pohár za vítězství ve fotbalové Fortuna lize, se kterým se přijdou pochlubit hráči FC Viktorie Plzeň bojující o účast v základní skupině Ligy mistrů.

Vstup na akci je zdarma. Otevřeno bude ve všední dny od 14 do 20 hodin, o víkendech od 10 do 20 hodin, pouze v závěrečný den v neděli 28. srpna, skončí veškeré sportovní aktivity už v 16 hodin.

O programu Sportmanie jsme detailně informovali zde.

foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24