QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nervy drásající druhá půle.. Viktoriáni porazili Olomouc 4:2 - FOTKY

02.03.2016 17:46     02.03.2016 20:20

Sigma prodloužila sérii proher s Viktorií Plzeň, která se táhne již od března 2012! Olomouc během ní nedokázala uhrát s Plzní ani jedinou remízu..

FOTO_Pavel Němeček (2)
FOTO_Pavel Němeček (1)FOTO_Pavel Němeček (2)FOTO_Pavel Němeček (3)FOTO_Pavel Němeček (4)FOTO_Pavel Němeček (6)FOTO_Pavel Němeček (5)FOTO_Pavel Němeček (7)FOTO_Pavel Němeček (8)FOTO_Pavel Němeček (10)FOTO_Pavel Němeček (9)FOTO_Pavel Němeček (11)

Plzeň po několika dnech pauzy opět nastoupila proti Olomouci. Zatímco v sobotu se hrálo na Hané ligové kolo a Sigma podlehla 0:1, dnes byl v Plzni na programu první zápas čtvrtfinále domácího MOL Cupu.

V první polovině víceméně dominovali domácí a zaslouženě vstřelili dva góly. Příležitostí bylo víc, Viktoriáni je ale nedokázali dotáhnout až k brance. Dvě nebezpečné situace zaznamenala i Sigma. Více však svému soupeři Viktoria nedovolila.

V bráně domácích nastoupil gólman Petr Bolek, který  byl v sobotním ligovém utkání na střídačce jako náhradník. Šance nastoupit před domácími fanoušky byla pro něj obrovskou motivací. "Vždycky se hodně těším na naše fanoušky. Atmosféra v Doosan Areně je úžasná a je to pro mě prostě svátek před nimi chytat. My, co nehrajeme pravidelně, to samozřejmě bereme tak, že to je pro nás šance si zahrát o pár zápasů víc. Ale i jako tým samozřejmě chceme vyhrát každý zápas a utkání MOL Cupu nejsou výjimkou,“ hodnotí nasazení Petr Bolek.

Vývoj utkání naznačoval, že zápas bude jasnou záležitostí plzeňského týmu. Jenže Olomouc začala vzdorovat..

Nervy drásající druhá půle stála za to. Olomouc vzdorovala a nedala Plzni nic zadarmo. Především díky výrazně zlepšenému výkonu Sigmy ve druhém poločase jsme viděli doslova gólové hody. O dvě branky Plzeň zvítězila. Branek mohlo být ještě více, kdyby Ševčík neorazítkoval svoji střelou pouze tyč, kdyby Kopicovi nebyl chybně neuznán gól. Kopic totiž převzal míč na ofsajdové hraně a ihned vstřelil gól. Ten však neplatí, pro údajný ofsajd, který byl nakonec chybně odmáván..  

Do odvety jdou oba týmy za stavu 4:2 pro Plzeň, což slibuje velice napínavé utkání. Odveta je na programu za dva týdny na Hané.

Foto: Pavel Němeček, orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24