O podpisy Dominika Kubalíka a Milana Škvařila byl zájem - FOTKY

02.09.2021 19:15

Hned dvě sportovní hvězdy se podepisovaly v Plzni. Autogramiáda hokejisty Dominika Kubalíka a házenkáře Milana Škvařila se konala ve čtvrtek odpoledne. Zájem byl veliký, kluci si akci pochvalovali.
 

Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (18)
Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (18)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (8)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (23)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (2)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (3)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (4)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (5)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (6)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (7)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (9)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (10)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (12)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (11)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (1)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (13)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (14)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (15)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (16)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (19)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (20)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (21)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (22)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (33)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (25)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (24)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (26)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (28)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (27)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (29)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (30)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (31)Autogramiáda Kubalík Škvařil foto QAP (32)

Na autogramiádu dvou borců pozval sportovní fanoušky Sport MH, za kterým stojí bývalý házenkář Radek Motlík. Autogramiáda hokejisty Dominika Kubalíka, hráče NHL Chicago Blackhawks, a házenkáře z mistrovského Talentu Plzeň Milana Škvařila proběhla ve čtvrtek 2. září od 17 hodin v obchodu Hummel v Galerii Slovany v Plzni.

"Akce byla super, překvapilo mě kolik přišlo lidí, že o to byl takový zájem. Jsem moc rád, že si sem lidi našli cestu, za mě velká spokojenost," prozradil QAPu Dominik Kubalík, který je v Plzni do 17. září. "17. září odlétáme z Mnichova a 23. září začínáme," dodal. 

A jak se Dominik těší na začátek sezóny? "Vždycky ty začátky, než se člověk aklimatizuje, tak je to těžší. Ale těším se. A doufám, že už lidi budou na stadionech a vrátí se to do starých kolejí."

To by si přál i házenkářský mistr Milan Škvařil, který se podepisoval spolu s Dominikem. "Krásná akce, Radek tomu dal velké promo, takže tady bylo hodně lidí. Na to úplně s házenou nejsme v Plzni zvyklí. Sešli jsme se tu i staří známí, kamarádi. Takže moc si to užívám," svěřil se Milan Škvařil a dodal, že se také těší na nedělní první zápas a hlavně na fanoušky. "Doufám, že do něj vstoupíme vítězně a hlavně s fanouškama a že se vše už vrátí do normálu. Protože fanoušci mně opravdu chyběli, já lidi mám rád, takže pro mě to bylo hrozné."

Na autogramiádu dorazila s kamarádkami osmnáctiletá Eliška Krutinová. "Kubaldu mám ráda už hrozně moc let, fandím mu už od Plzně. Teď, když je v Chicagu, tak vstávám, abych mohla vidět, jak hraje. Prostě mu moc fandím a přeju mu vše nejlepší," usmívala se Eliška, pro kterou to nebylo první setkání s Dominikem.

"Já sleduju hokej i házenou. Mám hodně ráda Milana Škvařila," říká její kamarádka jednadvacetiletá Veronika, která sama házenou 11 let hrála. Také devatenáctiletá Diana byla šťastná, že jí do sbírky přibyly další podpisy. "Já hokej sleduju od mala a házenou od titulové sezóny. Milan Škvařil patří k mým nejoblíbenějším házenkářům a Dominik je zase můj oblíbený hokejista. Oběma přeju hodně úspěchů," uvedla Diana. 

Spokojený byl i pořadatel autogramiády Radek Motlík. "Bál jsem se, že přijde málo lidí, ale velká spokojenost. To byla taková první akce pro fanoušky hokeje a házené. Ale už mám do budoucna něco v plánu."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24