QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Skočte si s vysvědčením pro dárek do fanshopu!

27.01.2016 19:08

Plzeňský hokejový klub chystá překvapení pro školou povinné fanoušky! Pokud budete mít na vysvědčení jen jedničky nebo dvojky, přineste ho ukázat na zimák a dárek je váš! Vysvědčení navíc stačí jen okopírovat nebo vyfotit na mobil!

FOTO_QAP_foto

Dárky se budou rozdávat ve fanshopu v den nejbližšího utkání – tedy o pololetních prázdninách, v pátek 29. 1..

 

HC Škoda Plzeň zve všechny fanoušky plzeňských indiánů na utkání s Pardubicemi, které se uskuteční 29. 1. 2016 od 17:30. Vzhledem k tomu, že se utkání uskuteční den po předávání vysvědčení, připravil si klub pro školou povinné fanoušky malé překvapení. Ale pozor, jen pro ty snaživější..

„Každý studijní úspěch si zaslouží pochvalu a malou odměnu. Připravili jsme proto pro všechny školáky, kteří budou mít na vysvědčení jen jedničky a dvojky, malý dárek, který si mohou vyzvednout ve fanshopu před HM Arénou. Stačí, pokud s sebou přinesou kopii vysvědčení nebo alespoň vysvědčení vyfotí na mobilní telefon a u pokladny předloží,“ vysvětluje Magdalena Bočková, marketingová manažerka klubu. Dárek lze vyzvednout pouze v den zápasu, tzn. v pátek 29. 1. 2016, do zavírací doby fanshopu, která je v hrací den zpravidla 30 min. po skončení utkání.

 

Nadále probíhá i akce Studentské měsíce, díky které platí středoškoláci a vysokoškoláci vstupné na stání nebo na místa v 2. kategorii pouze 50 Kč.

Foto: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24