QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka zahájila přípravu na ledě, v srpnu se připojí Kanaďan Luke Adam - FOTKY

24.07.2023 17:20

Na jednu sezónu přichází do Plzně kanadský centr Luke Adam. Do přípravy na ledě, která dnes začala, se má připojit na počátku srpna.

hc skoda priprava12
hc skoda priprava12hc skoda priprava45hc skoda pripravahc skoda priprava2hc skoda priprava3hc skoda priprava4hc skoda priprava6hc skoda priprava7hc skoda priprava8hc skoda priprava9hc skoda priprava10hc skoda priprava11

A tým HC Škoda Plzeň zahájil v pondělí 24. července dopoledne přípravu na ledě. Na novou sezónu se připravuje téměř kompletní tým. První tréninky na ledě neabsolvovali jen zahraniční hráči, Aleksi Rekonen a Luke Adam se k mančaftu připojí později.

33letý Luke Adam je nejnovější posilou, kterou plzeňský klub ohlásil. Kanadský centr podespal smlouvu na západě Čech na jeden rok.

„Luke hrál spoustu let v Německu a stabilně dělal téměř 40 bodů na sezónu. Počítáme s ním do první nebo do druhé lajny. Má výbornou střelu, navíc je silný v předbrankovém prostoru i u mantinelu. Věříme, že bude velkou posilou,“ říká k podpisu jednoleté smlouvy s Lukem Adamem sportovní manažer HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák.

„Slyšel jsem o Plzni jen skvělé věci, takže když jsem se rozhodoval o své nadcházející sezóně, a Plzeň se ozvala, velice mě to zaujalo. Jsem opravdu šťastný, že jsme se domluvili,“ řekl Luke Adam ke svému příchodu do Plzně.

foto: HC Škoda Plzeň

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT