QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Souboj Titánů se vrací, fighteři nastoupí do ringu již tuto sobotu

03.04.2015 19:24

Souboj Titánů přinese v sobotu 4. dubna do Plzně velkolepou show. Těšte se na zvučná jména jako je Marvan, Ryba, Šindelář, Milev nebo Kolář  i na duel Martiny Jindrové proti finské soupeřce.

Souboj titánů

Největší fighterská show Souboj Titánů opět po několika měsících hlásí návrat. Prázdné tribuny stadionu se opět naplní, ring bude plný hladových válečníků a kolbiště jarních soubojů připraví velkolepou show.

Souboj Titánů je v Plzni na programu v sobotu 4. dubna. Letos si fanoušci přijdou skutečně na své v čele prvních eliminačních soubojů soutěže EML v České republice. Po předchozích eliminacích a následném finále v Plzni loňského roku, mohou diváci okusit první vyřazovací kola právě v sobotu večer.

Souboj Titánů nabízí ve třech váhových kategoriích velmi lákavá jména - Marvan, Ryba, Šindelář, Milev nebo Kolář. To je jen špetka z válečníků, kteří budou bojovat o postup do českého finále. Pro fanoušky boxu je připraven duel mezi Korbelem a Molíkem.  Po pauze se vrací i Martina Jindrová, která má v Plzni vždy obrovskou podporu a letos tomu určitě nebude jinak. V duelu proti finské soupeřce bude hnána kupředu motorem, který nastartuje celé publikum. A k tomu všemu zápasy KMM ve kterých se představí jak domácí Jiří Štádler, tak i veterán české scény Luboš Vrňata.

FOTO: Souboj Titánů

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24