U Viktoria shopu stojí vánoční stromeček, dárky poputují do FN Plzeň i plzeňské zoo

16.12.2020 13:13

Vánoční dárky pro pacienty z Fakultní nemocnice Plzeň a zvířátka ze Zoologické a botanické zahrady města Plzně můžete nosit pod speciální viktoriánský stromeček přímo u Viktoria shopu v Doosan Areně.

49226793147_09b5e7956a_o

Od čtvrtka 17. prosince bude v prostorách před Viktoria shopem stát vánoční stromeček, pod který budou fanoušci moci přinést dárky pro pacienty v nemocnici nebo zvířátka v zoo. Stromeček zde bude stát do 22. prosince do 12:00, kdy za klub hráči osobně odvezou dárky předat. Viktoria shop je otevřen od 9 do 17 hodin, je proto lepší dárky nosit právě v této době, aby následně byly sklizeny a nezůstaly zde bez dozoru přes noc.

Seniorům je vhodné darovat ovocné čaje, vitamínové tablety, nerozbitné hrnky, teplé ponožky, malé polštářky, pantofle, župany či další. Dětem udělají radost knížky, různé hračky či stolní hry nebo výtvarné potřeby. Nedoporučené jsou však plyšové hračky. Vše by z hygienických důvodů mělo být nové.

„Zoologická zahrada ráda přijme pro býložravce pěkná jablka a mrkev, ať už pro kopytníky, opice, hlodavce nebo další býložravé strávníky. Potěší i různé druhy ořechů, zejména vlašské, ale třeba také lískové. Nenoste, prosím, tvrdé pečivo nebo plody podléhající rychlé zkáze či v horším stavu. Děkujeme, viktoriáni,“ vzkázal Martin Vobruba, tiskový mluvčí Zoologické zahrady města Plzně.

Foto: FC Viktoria Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24