V generálce na sezonu Viktorka remízovala s Lokomotivem 0:0

19.07.2016 18:05     19.07.2016 18:57

V posledním utkání v rámci letní přípravy nastoupili fotbalisté Viktorie Plzeň proti ruskému Lokomotivu Moskva. Na hřišti v rakouském Schwazu ale nepadl ani jeden gól.

Lokomotiv Moskva

V první půli čelil brankář Kozáčik dvěma větším šancím Rusů, a to ve 24. minutě, kdy Samedov vypálil ve vápně a potom ve 41. minutě při střele Kasajeva. Jinak se hra většinou přelévala z jedné strany na druhou.

Do druhé části nastupovali viktoriáni v pozměněné sestavě. Rajtorala nahradil Matějů, Baránka Hejda, Hořavu Kučera a místo Petržely nastoupil Kopic. I když byla Viktorka aktivnější, její střely byly poměrně nepřesné. V 56. minutě se dostal do velké šance Kovařík, ale přestřelil. Vzápětí na hřišti nahradil Ďuriše Krmenčík, ale ani jemu se nepodařilo zakončit. Rusové pak mohli otevřít skóre díky střele Šuletiče, Kozáčik ale včas zasáhl.  Viktoria tak nakonec remízovala s Lokomotivem Moskva 0:0.

"Byl to kvalitní soupeř. Lokomotiv hrál vlastně skoro celý zápas v základní sestavě. První poločas nám i Lokomotivu komplikoval silný vítr, pak bylo obrovské vedro. Oba poločasy byly rozdílné. V prvním byl Lokomotiv silnější a ve druhém my. Jsem ale spokojený, jak jsme dokázali ten zápas zvládnout i v těžkém počasí,“ uvedl vzápětí po utkání trenér viktoriánů Roman Pivarník.

Hráče Viktorky čeká ve středu odpočinek. "Potom už najedeme na zápasový rytmus,“ dodává trenér.  První ostrý zápas – třetí předkolo Ligy mistrů čeká viktoriány doma v úterý 26. července od 20:15 hodin.

FOTO: www.fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24