V Nové Vsi to opět žilo tenisem, hrál se oblíbený turnaj smíšených dvojic. FOTKY!!!

08.09.2013 8:48

Vyhlášený turnaj smíšených dvojic měl v Nové Vsi na jižním Plzeňsku tradičně hojnou účast a přilákal i spoustu závodních hráčů. Nakonec zvítězilo dravé mládí...

DSC02795

Tenisové kurty v Nové Vsi mají za sebou další velkou událost. Začátkem září se tradičně hraje velmi oblíbený turnaj smíšených dvojic a i tentokrát přilákal spoustu účastníků. A to nejen z řad "rekreantů", ale i závodních hráčů, kterých byla téměř polovina. Důvodem je i to, že Nová Ves hraje krajskou soutěž ODO1A a letos dokonce chyběl jen krok k postupu do divize.

Počasí vyšlo na jedničku, nálada  byla výborná a každý si zahrál v základní skupině čtyři zápasy na jeden set. Do dalších bojů postupovaly dva nejlepší páry z každé ze čtyř skupiny, ostatní postupovaly tradičně do poháru útěchy.

Z vítězství se nakonec radovalo dravé mládí... Pohár zvedli nad hlavu Eliška Krausová společně s Kubou Koskubou, kteří ve finále zdolali místní deblové specialisty Petru a Tomáše Gillichovi. Petra a Tomáš se s druhým místem museli smířit už podruhé za sebou, ale jak doufají, do třetice to snad příští rok vyjde!

Za zmínku stojí i to, že talentovaná Eliška Krausová z Nové Vsi byla coby 14letá jednou z nejmladších hráček a turnaj smíšených dvojic vyhrála spolu se svým trenérem Jakubem Koskubou. ,,Elišku tenis teď opravdu baví, dokonce už jí do tréninků nemusíme nutit. I když jdu běhat nebo třeba na kolo, tak se ráda přidá, to dřív nebývalo," prozradila o své dceři Lenka Krausová, která tenis také ovládá na jedničku a spolu s manželem Ivanem postoupili ze základní skupiny do čtvrtfinále.

O třetí místo se podělily dva páry - Bára Víznerová s Alešem Hladíkem a Alena Boudová s Petrem Noskem. 

Co se týká poháru útěchy, zvítězili místní zkušená deblistka Milena Pečená a Dušan Dudík alias "Dudy". Vítězství pro ně bylo o to cennější, že v zápase hraném na jeden set prohrávali s druhou finálovou dvojicí Sameš - Ježková už 1:4, ale po vypití nezjištěného nápoje doneseného místním fotografem Béďou, se jim vrátila ztracená energie a dokázali zvítězit 6:4.

Náročný tenisový den zakončilo přímo v areálu kurtů u Vakešů vystoupení bigbeatové skupiny 50/50. Více fotek z akce zde!

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24