QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vstupenky na golfovou událost roku LET 2013 jsou v prodeji!!!

28.05.2013 9:28

Golf Park Plzeň v Dýšině bude dějištěm turnaje prestižní série Ladies European Tour, tedy nejvyšší evropské dámské profesionální soutěže. Vstupenky jsou v prodeji!!!

Melisa Reid detail

Již potřetí se Česká republika stane hostitelem nejvyšší evropské dámské profesionální soutěže. Turnaj série Ladies European Tour (LET 2013) se bude hrát v Golf Parku Plzeň v Dýšině na začátku sprna jako Pilsen Golf Msters. Už teď je jisté, že se do areálu sjede naprostá špička ženského golfu. 

Akce má skutečně tučnou dotaci 250 000 eur a tváří turnaje se stala obhájkyně titulu, Melissa Reid z Anglie. Turnaj se uskuteční v týdnu od 5. do 11.srpna. Vstupenky už jsou k mání a to hned v několika kategoriích. Koupit je můžete přímo na recepci Golf Parku Plzeň. Můžete si vybrat z několika variant standardních vstupenek až po takzvané vstupné do Fairway Clubu, které zahrnuje řadu výhod včetně celodenního občerstvení a V.I.P. parkování. Ceník vstupenek naleznet zde.

Přípravy na prestižní a unikátní akci nabírají na obrátkách, organizátoři chystají stále další a další novinky a výhody. Přesný program už je také hotový a i s předstihem několika měsíců je jisté, že nepůjde jen o sportovní, ale také jedninečnou společenskou událost.

Program turnaje (5.-11.8. 2013):

Pondělí: Otevřeny cvičné plochy, hřiště bude uzavřeno
Úterý: 1. cvičné kolo, slavnostní zahájení turnaje
Středa: 2. cvičné kolo, Junior PRO-AM – Golf Park Plzeň s večerním programem (pečení buřtů, soutěže, apod.), Večerní koncert – Plzeňský pivovar
Čtvrtek: PRO-AM
Pátek: 1. soutěžní kolo
Sobota: 2. soutěžní kolo
Neděle: Finálové kolo (po cutu 60 + hráčky se stejným výsledkem)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24