QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

AKTUÁLNĚ: Policie zveřejnila nové informace k nálezu mrtvého muže v kanálové vpusti v Plzni

27.10.2023 12:22

Jak jsme vás již informovali, ve středu 25. října v brzkých ranních hodinách vyjely všechny záchranné složky na Lochotín v Plzni. V kanálové vpusti bylo nalezeno tělo mrtvého muže. Policie dnes uvolnila k případu další informace.

Policie_Pixabay

„Dne 25. října 2023 v 01:17 hodin jsme přijali oznámení o nálezu mrtvého muže v kanálové vpusti v ulici Elišky Krásnohorské v Plzni. Na místo vyjely policejní hlídky a také kriminalisté, kteří si případ převzali,“ uvádí Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Na místě zasahovali i hasiči. „Z kanálové vpusti jsme vyprošťovali jednu osobu, která v ní byla zaklíněna hlavou dolů. Po vytažení osoby lékař Zdravotnické záchranné služby konstatoval exitus,“ informoval v ten den Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Kriminalisté nařídili soudní pitvu devětatřicetiletého muže, která by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí. Soudní pitva proběhla včera.

„Ze závěrů vyplývá, že na těle nebyly shledány známky násilí, a bylo vyloučeno, že by na smrti muže měla podíl jiná osoba,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Foto ilustrační Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT