QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka porazila doma Olomouc, má šestou výhru v řadě

09.12.2022 22:00

Tři body zůstávají doma. Indiáni hostili v pátek 9. prosince Olomouc. Plzeň v zápase několikrát prohrávala, nakonec si ale připisuje výhru a šesté vítězství v řadě.

20221209005

Hokejová extraliga se přehoupla do druhé půlky, podruhé do západočeské metropole přijela Olomouc.

„Bylo to bláznivé utkání. Třikrát jsme v utkání prohrávali, takže musíme kluky pochválit, že se jim povedlo zápas zvrátit. První třetina z naší strany nebyla dobrá, avšak podařilo se nám poté srovnat a následně se hrálo hodně nahoru dolů. Jsme rádi za tři body, ale v zápase byla spousta zbytečných chyb. Musím Olomouc pochválit, dnes hrála velice dobře,“ uvedl po zápase trenér Plzně Petr Kořínek.

Škodovka se v zápase nevzdala, i když Olomouc už třikrát vedla. „Trenéři nás nabádají, abychom hráli stejně za každého stavu. Teďka se nám to hodně vyplácí, když bodujeme. Nesmím také zapomenout na Míru Svobodu, který nás v zápase hodně držel a i díky němu jsme také dneska vyhráli,“ řekl Filip Suchý, který si v zápase připsal hned dvě branky.

HC Škoda Plzeň - HC Olomouc - 5:4 (1:1, 2:2, 2:1)

Branky a nahrávky: 19. Pour (Zámorský, Schleiss), 22. Suchý (Holešinský), 40. Houdek (Holešinský), 53. Holešinský (Suchý, Malát), 54. Schleiss (Baránek, Kodýtek) – 15. Řezníček (Plášek ml., Navrátil), 26. Kusko (Orsava, Nahodil), 28. Orsava (Nahodil, J. Káňa), 49. Knotek (J. Káňa, Bambula).

foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT