QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Klatovsku došlo ke střetu bagru, dodávky a nákladního auta - FOTKY

22.04.2024 12:00     22.04.2024 14:29

Na silnici 190 nedaleko Zelené Lhoty na Klatovsku došlo k dopravní nehodě. Z místa je hlášena jedna zraněná osoba.

bagr, dodávka a nákladní auto_Klatovsko_0424_HZSPK (4)

V pondělí 22. dubna došlo v 10:50 na Klatovsku k dopravní nehodě. Na místě zasahují všechny záchranné složky.

"Mezi Zelenou Lhotou a Hojsovou Stráží se střetl bagr, dodávka a nákladní auto. Zajistili jsme místo nehody a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny," uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Jedna zraněná osoba skončila v péči lékařů. "Muž ročník 1968 utrpěl lehčí zranění v obličeji od roztříštěného skla, byl transportován do Klatovské nemocnice k dalšímu ošetření," doplnila mluvčí záchranné služby.

Na místě probíhá vyšetřování nehody.

AKTUALIZACE:

"Řidič nákladního vozidla tovární značky Man (r. 1981) jel ve směru jízdy od obce Železná Ruda na obec Nýrsko. Při vyjetí z levotočivé zatáčky před sebou spatřil zaměstnance, kteří zde upravovali silniční vegetaci a nakládali ji na přívěs, který byl umístěný za traktorem. Podle dosud zjištěných skutečností řidič nákladního vozidla nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla a čelně se střetl s traktorem, který stál řádně označený v protisměru," popsala mluvčí policie Iva Vršecká.

Traktor byl vlivem nárazu odmrštěn a střetl se s dodávkovým vozidlem jedoucím ve směru na obec Železná Ruda, které řídil řidič r. 1992.

"Řidič traktoru (r. 1968) utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření. Provedené dechové zkoušky řidičů byly negativní. Okolnostmi a příčinou dopravní nehody se policisté nadále zabývají," uzavřela mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24