QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dívenka vběhla autu přímo pod kola. Skončila v nemocnici

19.01.2016 14:26     19.01.2016 14:59

Policisté, ale i záchranáři museli v úterý odpoledne vyjíždět do Stodu na Plzeňsku. V jedné z ulic došlo ke střetu auta s 11letou dívkou. Podle všeho běžela na autobus.

DSC02716

Nehoda ve Stodu na jižním Plzeňsku se odehrála zhruba kolem druhé hodiny odpoledne. Podle všeho školačka vběhla přímo před auto ve chvíli, kdy viděla, jak jí jede autobus. Naštěstí její zranění byla nakonec jen lehčí a záchranka ji převezla do tamní nemocnice.

Ke střetu vyjížděli jak policisté, tak záchranka do Stříbrské ulice. "Evidujeme střet osobního vozidla s chodkyní ročník 2004. Z dosud nezjištěných příčin chodkyně vběhla do dráhy projíždějícího osobního vozu, následně došlo ke střetu," popsal nehodu mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že dechová zkouška byla u řidiče negativní. 

V podstatě okamžitě byla na místě také záchranka. "Zhruba desetiletou dívku jsme s lehčím zraněním převáželi do Stodské nemocnice," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Už v úterý ráno se řešila nehoda, ve které figurovaly dvě malé chodkyně, také v Plzni. Na přechodu pro chodce  srazila dvě školačky starší řidička. Podrobnosti najdete v článku zde, kde jsou i fotografie z místa nehody.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24