QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňané, zbystřete! Chystají se dopravní omezení na Rondelu

25.10.2023 14:40

Práce na jednom z nejvytíženějších dopravních úseků v Plzni pokračují, jak jsme vás již informovali, termín dokončení opravy mostů na Rondelu se posouvá. Nyní čeká Plzeňany dopravní omezení.

oprava mostů Rondel_1023_QAP (2)

Mosty na Rondelu čekají od 30. října do 2. listopadu stavební práce, které omezí dopravu, bude se pokládat nový asfalt.

Podle informací ŘSD budou předpokládaná omezení automobilové dopravy následující:

  • V pondělí 30. října bude během dne odfrézován za provozu vnitřní i vnější pruh okružní křižovatky, doprava bude řízena poučenou osobou.
  • V úterý 31. října bude položen nový asfaltový povrch na vnitřním (levém) jízdním pruhu okružní křižovatky, vnější pruh bude spolu s nájezdy a výjezdy bez omezení, krom zpomalení na 30 kilometrů v hodině.
  • V noci ze středy 1. listopadu na čtvrtek 2. listopadu bude cca od 23 hodin pokládán nový asfaltový povrch na vnější (pravý) pruh na okružní křižovatce a až do ranních hodin, cca do 5. hodiny ranní, nebudou moci auta na křižovatku vjíždět. Vjezd bude povolen vozidlům IZS a nočním autobusům MHD.

„Původní termín dokončení stavby byl stanoven na 17. 10. 2023. Na žádost zhotovitele se nicméně termín úplného dokončení posouvá na 10. 11. 2023,“ potvrdil QAPu před několika dny Adam Koloušek, mluvčí Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT