QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dvě nehody na Rokycansku zaměstnaly v ranních hodinách složky IZS – FOTKY

14.11.2022 9:23

Pár desítek metrů od sebe došlo dnes v ranních hodinách ke dvěma dopravním nehodám. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

Dvě nehody na jednom místě_Rokycansko_1122_HZSPK (1)
Dvě nehody na jednom místě_Rokycansko_1122_HZSPK (1)Dvě nehody na jednom místě_Rokycansko_1122_HZSPK (3)Dvě nehody na jednom místě_Rokycansko_1122_HZSPK (2)

K dopravním nehodám došlo v pondělí 14. listopadu v 6:42 ráno. „Mezi Dobřívem a Strašicemi zasahujeme u dvou nehod osobních vozidel,“ informoval Petr Poncar, mluvčí hasičů. Komunikace je na těchto místech namrzlá a klouže. „Jednalo se o dopravní nehodu jednoho osobního automobilu a dopravní nehodu dvou osobních automobilů, kdy jedno z vozidel skončilo v příkopu na boku,“ doplnil Petr Poncar.

Obě dopravní nehody se naštěstí obešly bez většího zranění. „Z vozidla, které sklouzlo po smyku do příkopu, neutrpěla řidička žádné zranění, byla ponechána na místě,“ uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby. „Z vozidla, které skončilo na střeše, měla být žena ročník 1974 s lehčím zraněním původně transportována do nemocnice v Rokycanech. Žena si nepřála další vyšetření v nemocnici, proto byla zdravotníky ponechána na místě nehody,“ doplnila mluvčí.

 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24