QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Herec Martin Štěpánek spáchal sebevraždu

17.09.2010 7:19

Bývalý ministr kultury a vynikající herec Martin Štěpánek spáchal ve čtvrtek 16. září sebevraždu. Dopis na rozloučenou se nenašel. Hercovo tělo našla manželka.

Ve čtvrtek 16. září přišel svět showbyznysu o další osobnost. Herec a bývalý ministr klutury Martin Štěpánek spáchal sebevraždu. Nenechal ani dopis na rozloučenou.

Policie nechce sdělovat podrobnosti, potvrdila pouze to, že lékař na místě vyloučil cizí zavinění a bude následovat soudní pitva. Hercovo tělo našla manželka v pracovně. Martin Štěpnička se zastřelil legálně drženou zbraní.

Martin Štěpánek pocházel z herecké rodiny Zdenka Štěpánka, účinkoval v Národním divadle, v Činoherním klubu a v Divadle na Vinohradech. Kromě toho se věnoval dabingu a hrál ve filmech a seriálech, například ve Hříšných lidech města pražského. Zahrál si také v seriálu o majoru Zemanovi nebo ve filmu Sokolovo. V roce 1981 emigroval do Rakouska, odkud přesídlil do Německa. Do rodné vlasti se vrátil až v roce 1994 a několik let pracoval jako režisér pro Rádio Svobodná Evropa. V období září 2006 do ledna 2007 byl ministrem kultury. Vidět jsme ho mohli v seriálech Pojišťovna štěstí nebo Letiště.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24