Hromadná nehoda kamionů uzavřela dálnici D5

15.01.2016 15:14     15.01.2016 15:49

Srážka tří kamionů a jednoho osobního auta zastavila v pátek odpoledne provoz na dálnici D5 směrem na Rozvadov. K nehodě došlo na 140. kilometru.

FOTO_Pavel Němeček (3)

Uzavřená dálnice a zásah policie i hasičů. To je následek hromadné nehody, ke které došlo na dálnici D5 v pátek krátce před 15. hodinou. Na 140. kilometru došlo ke střetu tří kamionů, následně havarovalo i osobní auto, které nabouralo do poškozených svodidel.

Ke střetu kamionů došlo na dálnici směrem na Rozvadov zhruba na 140. kilometru. "Jeden z kamionů uvízl v odstavné pruhu, další přijíždějící kamion nedobrzdil a následně došlo ke střetu. Také další kamion neubrzdil, stejně jako třetí kamion. Za nimi ještě jelo osobní auto, které havarovalo do poškozených svodidel," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že dechové zkoušky u všech řidičů byly negativní.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Na místě nicméně museli zasahovat hasiči, kteří pracovali nejen na uniklých provozních kapalinách, ale i na kompletním odstraňování následků nehody.

Nehoda uzavřela kompletně dálnici směrem na Rozvadov a částečně i na Plzeň.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24