QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kapely se utkají o vystoupení na Pilsner Festu

14.05.2013 13:38

Tradiční soutěž Prazdroj talentů začíná a kapely tak mají možnost přihlásit se do klání, jehož vítěz vystoupí na pódiu oblíbeného festivalu Pilsner Fest. Přihlášky už můžou posílat teď.

g1

Také v letošním roce se můžou nadějné skupiny a nadšení muzikanti hlásit do soutěže, která je dostane až na skutečně unikátní podium. Přihlášky se můžou už teď posílat a to až do 6.června. Odborná porota pak vybere nejlepších 14 kapel.

Skupiny, které projdou přes porotu se pak mají, na co těši už během léta. Na nádvoří pivovaru vystoupí postupně během tradiční série koncertů Léto v Prazdroji. Pak už to bude jen v rukou fanoušků, kteří z kapel vyberou tu nejlepší.

"Své hlasy mohou fanoušci kapelám udělovat během samotného večera prostřednictvím hlasovacích kuponů či prostřednictvím webových stránek až do následujícího úterý. Další osud kapel, které vybereme v prvním kole, je pak plně v rukou fanoušků. Právě ti rozhodnou o vítězích duelů a nakonec o vítězi celé soutěže. Pro kapelu je to silný zážitek a skvělá možnost, jak poděkovat rovnou z pódia těm, kteří je v soutěži podpořili,“ poznamenal k soutěži hudební dramaturg Pilsner Festu Pavel Anděl.

A kapely se utkají nejen o exkluzivní vystoupení na Pilsner Festu. Vítěz totiž dostane také finanční odměnu a pivo na rok zdarma.

Léto v Prazdroji odstartuje 11.července. Pilsner Fest pak proběhne v říjnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24